Прецизност от плат

Едно от последните предложения в областта на декорацията за прозорци са щорите Ден и Нощ, наричани още "зебра щори". Благодарение на иновативното си приложение за прецизен контрол на светлината, те печелят все повече последователи.

Предимства на щори Ден и Нощ

Предимството на популярните щори ден и нощ е комбинацията от две системи. Състои се от хоризонтални ивици, редуващи се прозрачна и непрозрачна тъкан, които в спуснато положение ви позволяват да регулирате нивото на осветление чрез редуване на ивиците.


щори ден и нощ

Моделът стандарт е бюджетно решение при избор на щори Ден и Нощ, но също така си има своите предимства - компактна и удобна за управление.


Щори Ден и Нощ

Най-предпочитания модел щори Ден и Нощ. Той е стилен и е подходящ за прозоречни крила и врати. Монтирани на дограмата, те се сливат в едно.


Щори Ден и Нощ

Моделът е подобен на горния, единствено се различава със своите "П" образни водачи.


Щори Ден и Нощ

Когато искате да покриете големи площи - прозорци и витрини, модела Ф32 ще свърши идеална работа. Той е свободно висящ и няма кутия и водачи.

Модерните щори Ден и Нощ съчетават лекотата на завесите и с практичността и функционалността на обикновените щори. Те се отличават с лесна поддръжка и експлоатация.

Имате възможност е да избирате от широка гама тъкани с различни нюанси и модели за тази щора от плат. Можете да украсите прозорците си с цветни мотиви, да приспособите интериора към любимия си цвят, да играете със светлината, проникваща в полупрозрачните тъкани, или да затъмните прозорците си напълно.

Какво ги прави толкова популярни сред архитектите и любителите на интериорния дизайн? Това е просто - те съчетават най-добрите характеристики на моделите тъкани и щори, за да поддържат светлината и поверителността под пълен контрол.

Всяка стая, поради предназначението си, се нуждае от индивидуално ниво на естествено осветление. Възможността за регулиране на щори Ден и Нощ помага не само да се създаде атмосфера, благоприятна за работа и почивка, но и да се решат някои ежедневни проблеми като прекомерно градско осветление.

В допълнение, това което прави Ден и Нощ щорите далеч пред конкуренцията, е техният добре обмислен дизайн. Механизмът се основава на две последователно подредени ивици, изработени от различни материали - прозрачна мрежа и затъмняваща тъкан. Преместването им един спрямо друг ви позволява да постигнете желаното количество слънчева светлина.

Предлагаме ви няколко варианта:

  • Свободно висящи щори Ден и Нощ стандарт за монтаж на дограмата и Ф32 за големи прозорци.
  • Два модела с кутия и водачи - щори Ден и Нощ с кутия и плоски водачи и такива с "П" образни водачи. Монтират се на дограмата.