Добре познатите вътрешни хоризонтални алуминиеви щори

Трябва ли да защитите офиса си от слънчева светлина? Това е най-добрият избор за офиси и търговски помещения. Те не изискват никаква специална поддръжка и имат дълъг експлоатационен живот.

Венециански стил в интериора

Вътрешните венециански щори не само изпълняват функция да спират слънчевите лъчи, но те са и модерен аксесоар за вашите прозорци и интериор.


венециански щори вътрешни

Стандартният модел на венециански щори C25 (25мм ширина на ламела) се срещат почти навсякъде. Те са компактни и може да се монтират в светлия отвор на прозореца.


алуминиеви щори

По-скъпият и елегантен модел C50 се характеризира с по-широк и плътен ламел. Те имат възможност за моторизиране с ел. моторите на Somfy, като това ви дава ненадминат контрол върху проникващата светлина в помещението.

Използването венециански щори е подходящо както за интериора на апартамента, така и за производствени халета, офис сгради и големи пространства, където акцентът е предимно върху функционалността и естетическото възприятие.

Te са сред най -често използваните вътрешни щориАлуминиевите щори прецизно регулират количеството светлина в интериора. Предпазват от слънцето и любопитните погледи на съседите. Подходящ за почти всеки тип прозорец. Те привличат със своята достъпност и лесна поддръжка.

Ламелите се предлагат в богата цветова палитра. Предлагат се и перфорирани ламели в три цвята.