Фина настройка на светлината

В традиционната концепция интериорните роло щори изпълняват засенчваща функция, в нетрадиционната концепция те са модерно допълнение към прозорците и на вашия интериор.

Роло щори с плат "блекаут"

Искате ли да комбинирате функционалност и дизайн и да имате само толкова светлина в стаята, колкото ви е необходима? Точно това ви предлагат роло щорите с плат "блекаут", които са комбинация от практичност и елегантност.


роло щори

Това е най-обикновеният и най-евтин вариант, той се монтира в отвора на прозореца без използването на водачи и без специална кутия.


роло щори

Моделът с кутия и водачи е снабден с декоративна кутия и има водачи отстрани, което му дава предимство при монтаж на отварящи се прозорци и врати. Водачите са плоски и буквално щората се слива с дограмата.


роло щори

Тук също имаме модел роло щори с кутия и водачи, но тези са "П" образни. Щората е прикрепена директно към крилото на прозореца.


роло щори

Този модел роло щори е подходящ за засенчване на по-големи площи (големи прозорци и витрини)Щората обикновено се управлява от верига, която е бяла пластмасова или сива от метал.

Вътрешните щори, които ще променят вашия интериор

Вътрешните роло щори са много функционално решение. Те предпазват интериора на къщата от прекомерна слънчева светлина, осигуряват усещане за уединение и изпълняват декоративна функция. Естетичният външен вид и лесният монтаж са характеристиките, които правят роло щорите толкова популярни.

Изработените по поръчка, роло щорите от плат предпазват от слънчевите лъчи и любопитните погледи на съседите. С тях лесно ще регулирате проникващата дневна светлина във вътрешността стаята. 

Стандартния модел е семпъл и неангажиращ, моделите с кутия и водачи предлагат завършен вид на прозореца и са за предпочитане при монтаж на крило и врата, а моделът роло щори Ф32 е за онези големи прозорци, които винаги се чудите как да закриете. В допълнение, дизайнът с направляващи водачи отстрани плюс плат "Blackout" осигурява перфектно затъмнение.

Подходящ не само за апартаменти и къщи, но и за търговски сгради. Благодарение на богатия избор на материи, можете да ги комбинирате прецизно с други аксесоари в стаята. Те придават уют на хола и насърчават творчеството в детската стая.

Всички платове които използваме за производството на роло щори са импрегнирани, което ги прави устойчиви на замърсяване и поемане на миризми. Проектирани с мисълта за комфорта на ежедневната употреба, те предлагат различни методи за инсталиране и управление.