Избери сигурността

Външните ролетни щори, предлагани в нашия сайт, базирани на адаптационни системи, се използват във вече завършени сгради или интегрирани ролетни щори заложени в плана на строяща се сграда. 

Подходящи за всяка сграда

Благодарение на богатите цветове, можете лесно да ги персонализирате според вида на фасадата. Те са подходящи за всеки архитектурен стил, от класически до модерен.


външни ролетни щори

Външни ролетни щори с алуминиеви ламели, кутия, водачи и терминал. Ламелите са пълни с полиуретанова пяна за по-добра изолация. Подходящи за частни домове - къщи, апартаменти, офис сгради, складове, гаражи и различни отвори.


външни ролетни щори

Ролетните щори с ламел H52 са изработени от алуминий. По-широкият ламел позволява да бъдат изработени в по-големи размери. Кутия, водачи, терминал и ламели изработени от алуминий. Ламелите са с пълнеж от полиуретанова пяна за по добра топло и шумоизолация.


външни ролетни щори

Ролетни щори с PVC ламел. Кутията, водачите и терминала са изработени от алуминий, като само ламела е PVC. Този вариант е по-бюджетен, но изолационните функции на външно ролетната щора се губят. 


външни ролетни щори вградени

Скритите интегрирани ролетни щори са изработени от PVC кутия, алуминиев водач, ламели и терминал. Този модел ролетни щори се монтира с дограмата, което означава, че трябва да е предварително заложен в проекта на сградата или ремонта на дома.

Висока устойчивост на неблагоприятни атмосферни условия, както и на износване и надраскване, нашите външни ролетни щори са изработени от висококачествен материал. В допълнение, подходящият дизайн и правилните материали правят външните ролетни щори на ЩОРИ.COM отлична защита срещу взлом.

Всички алуминиеви компоненти от които се изработват щорите се предлагат в редица стандартни цветове, а възможността за избор на цвят от разширената цветова палитра RAL, ви дава възможност да получите това което искате.

Всички модели ролетни щори имат възможност за ръчно управление с въже или ширит, манивела за по-големите размери и дистанционно с автоматиката на Somfy. Моторизираните външни ролетни щори в дават удобство и ненадминат лукс. В комбинация с интелигентната система TaHoma и сензор за дъжд и вятър, превръщате дома си в "Smart Home".

Те не само ще спрат горещите слънчеви лъчи още преди да са проникнали през стъклото, но ви дават и бонуси като топлоизолация, шумоизолация и 100% затъмнение. Благодарение на изолационната въздушна възглавница между щората и прозореца, топлоизолацията може да се подобри с до 25%.

Енергоефективните външни ролетни щори с шумо и топлоизолация ще ви спестят пари за отопление и охлаждане на помещенията, което води до по-малко използване на електроенергия и намалени емисии на парниковите газове.