Външни роло щори - модерните рефлексоли

Външните роло щори "Рефлексол" помагат за поддържането на постоянна, комфортна температура в помещението. Естествен климатик и енергийна ефективност.

Комбинация от дизайн с изключителна функционалност

Тъканите HIGH-T-TEX, Polyscreen и Screen, използвани при външните роло щори, гарантират ефективна бариера от слънчевите лъчи, влизаща в помещението, но видимостта навън остава ясна.


Refleksol r 76

Моделът външни роло щори "Рефлексол R76" е предназначен за монтаж на фасадата на вече завършени сгради.


refleksol-120

Вторият модел външни роло щори който предлагаме е предназначен както за фасаден, така и за вграден монтаж.


Refleksol box

Външните роло щори "Рефлексол Ziiip Box" е създаден изцяло за интегриран (вграден) монтаж. Горния капак (кутия) е от две части за лесен достъп до ролката.

Естетика и функционалност

Използването на подходяща екстериорна система за засенчване ви позволява да подчертаете индивидуалната архитектура на сградата. Широката гама от тъкани с различни структури и различни цветове, както и възможност за праховото боядисване на конструкцията на външните роло щори, ги правят перфектния избор. 

Солидната алуминиева конструкция и висококачествените материи, изработени от трайни полиестерни влакна, покрити с PVC, гарантират дългосрочното използване на рефлексолните външни роло щори.

Refleksol е идеален за монтаж на балкон и предпазва от нагряване или прекалено много слънчева светлина. Външните роло щори се вписват идеално и на остъклени вертикални повърхности, като в частни домове, обществени сгради, офис сгради, училища, хотели и ресторанти.