Щори Ден и Нощ

Модел роло щори Д&Н с кутия и П-водачи

Роло щори с кутия и П-водачи Ден и Нощ

Когато избират декор за защита на прозорците от слънчева светлина, потребителите все повече обръщат внимание на роло щорите Ден и Нощ.

Моделът Д&Н с кутия и П-водачи е призната за една от най-универсалните, тъй като нейният дизайн е еднакво подходящ за монтаж на крило на прозорец, на неподвижен прозорец и врата.

Платът се състои се от плътни и прозрачни ивици, редуващи се помежду си, което ви позволява да постигнете така наречения ефект „ден-нощ“.

Тъканта е на два слоя и при отваряне и затваряне ивиците се редуват, като по този начин ви позволяват да задавате различни позиции. Той може да пропуска 50% от слънчевата светлина, да създава пълно затъмнение, а когато платната са напълно повдигнати дневната светлина запълва цялото пространство.

Цена: лв.*
*цената е за стандартен прозорец с размер 55/120 широчина/височина; за платове от серия Basic (Z5000), бял механизъм

Всички наши продукти са със 100% гаранция.


Щори Д&Н с кутия и П-образни водачи

Предимства и недостатъци

Плюсове

  • Слънцезащита
  • Прецизно регулиране на светлината
  • Визуална защита 
  •  Богата цветова палитр

Минуси

  • 100% затъмнение
  • Шумоизолация

Заключение:

Благодарение на кутията, роло щорите Ден и Нощ имат изряден и естетичен външен вид, а правилният избор на цвета на системата и материята за нея ще направи вашия интериор много хармоничен и завършен. Ако сравним роло щорите ден-нощ от тип касета със стандартната система роло щори, тогава те имат по-модерен външен вид.

Подобни продукти

Щори Ден и Нощ