Щори Ден и Нощ

Модел щори Ден и Нощ с кутия и плоски водачи

Роло щори Ден и Нощ

Системата с кутия и водачи е модерна затворена система за щори Ден и Нощ. Различава се от модела "стандарт" с наличието на алуминиева кутия с PVC тапи и два алуминиеви водача.

Водачите са поставени по такъв начин, че да предпазват текстила от провисване и в същото време да позволяват отварянето на вратите и прозорците.

Този вариант се използва и при обикновените роло щори, но използването на платове ден-нощ прави защитата от слънцето още по-функционална и естетически привлекателна.

Ивици от редуващи се платна от плътна и прозрачна тъкан създават няколко различни ефекта. Така че можете да постигнете пълно затъмнение или да направите лек здрач, като превъртате и наслагвате ивиците една върху друга.

Роло щорите Ден и Нощ са прикрепени директно към прозорците и това им позволява да прилепват плътно към дограматаи. Цялата структура на кутията и водачите, като правило, е направена в един и същи цвят, който е съобразен с цвета на рамката на прозореца.

Цена: лв.*
*цената е за стандартен прозорец с размер 55/120 широчина/височина; за платове от серията Basic (Z5000), бял механизъм с кутия и водачи

Всички наши продукти са със 100% гаранция.


Щори Ден и Нощ с кутия и еводачи

Предимства и недостатъци

Плюсове

  • Слънцезащита
  • Прецизно регулиране на светлината
  • Визуална защита
  • Богата цветова палитра

Минуси

  • 100% затъмнение
  • Шумоизолация

Заключение:

Поради наличието на кутия, в която платното е скрито при повдигане на завесите, се осигурява неговата безопасност, което означава, че експлоатационният живот се удължава. В малките стаи роло щори Ден и Нощ ще станат важен акцент и няма да „откраднат“ нито сантиметър в областта на перваза на прозореца.

Подобни продукти

роло щори