Щори Ден и Нощ

Модел щори Ден и Нощ Ф32

Големи размери, големи щори...

Основният елемент на този модел роло щора е двойно платно, състоящо се от редуващи се полупрозрачни и плътни ивици. С помощта на  верижката за управление можете да премествате ивиците една спрямо друга постигайки необходимото осветление.

Моделът Ф32 е подсилена версия на щори Ден и Нощ стандарт и е предназначена предимно за монтаж на витрини или на нестандартни широки прозорци.

Благодарение на подсилените механизми и металната ос Ф32, тази система ви позволява да поставите повече плат върху нея и съответно да увеличите максимално допустимата височина и ширина на продукта.

Като цяло цялата конструкция е направена, за да подобри надеждността и да увеличи живота на продукта. Тук имате възможност и за моторизиране с ел. моторите на Somfy.

Тази система ви позволява да използвате цялата гама платове Ден и Нощ на отвори с ширина до 1900 мм и височина 3000 мм (максимално допустимата височина на продукта може да варира в зависимост от избрания от вас плат).

Цена: лв.*
*цената е за стандартен прозорец с размер 55/120 широчина/височина; за платове от серия Basic (Z5000), бял механизъм

Всички наши продукти са със 100% гаранция.


Щори Ден и Нощ за големи прозорци

Предимства и недостатъци

Плюсове

  • Слънцезащита
  • Прецизно регулиране на светлината
  • Визуална защита
  •  Богата цветова палитра
  • Моторизация

Минуси

  • 100% затъмнение 
  • Шумоизолация 

Заключение:

Днес щорите Ден и Нощ идеално се вписват в интериора на стаята, а хоризонталните прави линии създават впечатление за разширяване на пространството на стаята, което хармонично се съчетава с предметите от вашия интериор. Те ще създадат уют и комфорт на стаята. 

Подобни продукти

щори ден и нощ