През годините успяхме да се превърнем в компания, която стои здраво на краката си, а днес сме сформирали силен професионален екип. Състои се от висококвалифицирани служители, способни да изпълнят всякакви желания на нашите клиенти, дори такива, които на пръв поглед изглеждат трудни и непостижими.

В момента с нас работят десетки големи компании: сред тях има известни търговски вериги, медицински клиники, хотели и др. Въпреки факта, че сме добре позиционирани на пазара, ние продължаваме да се разрастваме.

Ние произвеждаме различни видове слънцезащитни системи и предлагаме внос  от големи европейски производители. Работим с индивидуални предприемачи, дружества с ограничена отговорност и физически лица. Ще се радваме да споделим нашия опит с начинаещи търговци, за да се насладим заедно на свършената работа и крайния резултат.

Ние не делим хората на малки и големи, ние се стремим да гарантираме, че всеки клиент и партньор е наш приятел и има възможност да купува щори от производителя на достъпна цена.

  • Производство и монтаж на модерни и функционални слънцезащитни системи от механичен и автоматичен тип за всякакъв вид прозорци и отвори.
  • При производството на всяка слънцезащитна система се използват висококачествени компоненти от най-добрите производители.
  • Богат избор от слънцезащитни продукти, материали, тъканни и цветове.
  • Професионални консултанти за избор на щори и най-опитните майстори в измерването и монтажа на щори и други слънцезащитни системи.